2012-01-31 16:56:57• hírek • Szatmar.ro

Meleg víz nélkül az Oli, luxusban a CFR

Három napon belül második edzőmeccsét vívta kedden a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata: a sárga-kékek ezúttal Kolozsváron, a CFR otthonában szenvedtek vereséget egy „nem szabályos" összecsapáson.

A múlt heti, aknasugatagi edzőtábort vasárnap egy máramarosszigeti, Nagybánya elleni barátságos meccs zárta. A 3x35 perces időtartamú mérkőzésen hiába szerzett vezetést az Olimpia Feier lévén, a második osztályú ellenfél végül 2-1 arányban nyerni tudott. Ezzel szemben Kolozsváron mindig a vasutasok vezettek, de a szatmáriak kétszer is egyenlíteni tudtak. Előbb öngóllal, majd Zsiga Ervin szabadrúgásával. A 2x50 percnyi időtartamú meccset aztán mégis a hazaiak nyerték, a harmadik góljukra már nem jött vendég válasz.

„A CFR edzőközpontjában hat műfüves pályája van, ebből egy nagyméretű, szabvány játéktér. Persze ezekhez minden tartozik, ami szükséges, és még teniszpályát is magába foglal a bázis. Sajnos mi még mindig ott vagyunk, hogy ha akarunk játszani egy edzőmeccset, mindig máshova kell mennünk, mert Szatmáron nem lehetséges. Még edzőpályánk sincs, lassan olyanok vagyunk mint a vándormadarak" ecsetelte a két klub közötti különbséget Csík Tibor vezetőedző.

A mester a meccsről is szót ejtett, kiemelvén, hogy csapatának elsősorban labdabiztosságban kell fejlődnie. „Ahhoz képest, hogy labdás edzést nem tudunk végezni normális körülmények között, a fiúk jól játszottak. A labdabiztosság szempontjából még vannak hiányosságok, de erőnlétileg semmi gond nincs ", mondta a korábbi kiváló védő.

Az Olimpia a héten itthon folytatja az edzéseket „kapuk mögötti jeges talajon" , a helyzetet pedig tovább nehezíti, hogy az öltözőkben nincs meleg víz.

Szombaton aztán Nagybányára vándorolnak Zsigáék, ahol ismét összecsapnak a helyi második osztályos csapattal, amelynek a színeiben a világhírű Milan egyik játékosa is szerepel: Cristian Alexandru Daminuţă most épp itt próbálja megmenteni csúnyán megrekedt pályafutását. A 22 éves középpályás kölcsönben szerepel Nagybányán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: