2012-06-29 11:39:34• hírek • (x)

Nagy az érdeklődés Antalya iránt

A Cocktail Holidays tazási irodát 1993-ban alapították, az elmúlt években illetve jelen pillanatban charter járatokat indítanak Törökország, Görögország, Spanyolország és Egyiptom felé.

Idén a szatmáriaknak a kedvenc nyaralási úti célja a törökországi Antalya.

Kétségtelenül jó nyaralási szezon az idei a Cocktail Holydays utazásszervező cég számára: május végén a Törökországba szervezett utak helyeinek 60 százaléka már le volt foglalva az idei szezonra.

"Antalya a romániai turisták számára a top úti célok közé tartozik, ezért is döntöttünk úgy, hogy Szatmárnémetiből charter repülőjáratot indítunk a kedvelt törökországi üdülő-paradicsom felé. A Coctail Holidays a 2012-es évben 37 százalékkal növelte meg a helyek számát, a Tarommal közösen pedig három repülőgép-járatot indítunk hetente Bukarestből, egyet pedig Szatmárnémetiből" - mondta el a Szatmár.ro-nak Adriana Goicea, az utazásszervező cég menedzsere.

A Cocktail Holidays a 2012-es évben nem csak a helyek számát növelte, hanem látványosan nőtt az eladott turisztikai csomagok ára is - tehát a vakációzók egyre többet áldoznak a felhőtlen nyaralásra. 2011-ben a turisták átlagosan 600 eurót költöttek személyenként a nyaralásra, a 2012-ben eladott csomagok pedig már 720 eurós átlagról tanúskodnak.

Valószínűleg az all inclusive ellátás az, ami miatt a szatmáriak közül is egyre többen az Antalyai vakációt választják.

Hotel Antalyában

"Az első all inclusive ellátást biztosító hotelek Dominika Köztársaságban és Mexikóban indultak el, Törökországban pedig nagy sikerrel alkalmazzák napjainkban ezt a szolgáltatást. Sokan csak sok ételt és italt látnak az all inclusive ellátásban, kevesen tudják, hogy ez emellett számos egyéb szolgáltatást, szórakozási lehetőséget is jelent: tematikus estéket, sportolási lehetőségeket, gyermekeknek szánt különböző aktivitásokat és az egész családnak szóló programokat."

A Coctail Holidays ügyfelei számára a legjobb szállodákat választotta ki, az egy hetes - hét éjszakás - vakációk ára pedig Szatmárnémetiben 556 eurótól kezdődik - ebben benne van az útiköltség, a repülőtéri illeték, a román nyelvű idegenvezetés, egészségügyi biztosítás - kortól függetlenül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: