2012-05-28 11:21:25• hírek • Póti Orsolya

Antalya: élj az all inclusive szállodák lehetőségeivel!

A larai Delphin Imperial ötcsillagos hotel ultra all inclusive ellátással fogadja a turistákat.
A larai Delphin Imperial ötcsillagos hotel ultra all inclusive ellátással fogadja a turistákat.

Már évek óta az egyik legnépszerűbb célállomás a nyaralók körében a Török Riviéra, Antalya és a környéken lévő üdülőparadicsomok, mint például Kemer, Belek vagy Lara. Ez nem is meglepő, hiszen lenyűgöző tájak, különleges ételek és csodálatos tengerpartok várják a turistákat.

A Cocktail Holidays ajánlatai között található tengerpartok minden igényt kielégítenek, hiszen a legtöbb szálloda all inclusive szolgáltatást kínál a nyaralni vágyóknak. Itthon még kevés helyen elérhető, máshol viszont évek óta terjednek az ilyen típusú szálláshelyek.

Adriana Goicea, a Cocktail Holidays menedzsere szerint, az all inclusive szállodák nagyon kiszámítható és kényelmes megoldást nyújtanak. A szolgáltatás nem csak a szállás és az étel árát tartalmazza, hanem számos szórakoztató  programmal, gyermekműsorokkal, tematikus estekkel, SPA és fitnesz szolgáltatásokkal és különféle sportlehetőséggel várja a kikapcsolódni vágyókat.

„Az all incluisve szolgáltatások sorát először a Dominikai Köztársaságban és Mexikóban vezették be, idővel pedig a legnagyobb üdülőhelyek is éltek a lehetőséggel. Törökországban először a varázslatos Kemer szállodái kínáltak all inclusive ellátást, majd a napfényes Alanya hoteljeiben is elterjed a népszerű ellátástípus."  - magyarázta Goicea.

A Török Riviérán a legjobb minőségű szállodák közül válogathatnak az utazni vágyók. A négy- és ötcsillagos szállodák minden igényt kielégítenek, itt szinte biztosan nem fog unatkozni a vendég. Mindegyik szállodában ízletes konyha, sportolási- és szórakozási lehetőségek gazdag kínálata - szauna, pezsgőfürdő, masszázsok, törökfürdő, tenisz, asztalitenisz, vízi sportok, biliárd, animációs műsorok - várja nyaralókat a törökországi szállodákban.

Kilátás a beleki Maxx Royal szállóból

Esténként érdemes kisétálni a városba, belekóstolni a szűk kis utcácskák hangulatába, beülni egy helyi kávézóba, elkortyolni egy finom török kávét, vagy egy almateát, és kipróbálhatják a népszerű vízipipát is, melyet különböző gyümölcsdohánnyal töltenek meg.

A Cocktail Holidays utazásszervező a TAROM és a Szatmár Megyei Tanács támogatásával vasárnaponként, június 17. és szeptember 23. között Szatmárnémetiből indít charter járatokat a legvonzóbb törökországi üdülővárosba, Antalyába, ahonnan az utazók más csodálatos helyekre is könnyedén eljuthatnak.

Ha úgy dönt, hogy él a Cocktail Holiday kedvező ajánlatával, akkor már csak a lehetőségeinek és igényeinek leginkább megfelelő indulási időpontot, hotelt, ellátást kell kiválasztania. Ha feledhetetlen utazásról álmodik, válassza a larai Delphin Imperial ötcsillagos szállót, a kemeri Gural Premier Tekirovát, vagy a Belekben található Maxx Royalt, amely Antalya legnagyobb hotelének számít.

A kedvező árú Cocktail Holidays csomagok a legtöbb partner utazási irodában elérhetők. A részletekért kattintson ide, vagy hívja a 0213-178-455-ös telefonszámot.

Kemer: Güral Premier Tekirom Hotel

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: