2011-12-17 22:24:16• hírek • szatmar.ro

Muri Enikő és Kocsis Tibor az X-faktor döntőjében

Baricz Gergő, Muri Enikő, Kocsis Tibor
Baricz Gergő, Muri Enikő, Kocsis Tibor

A nézők szavazatai alapján Baricz Gergőnek ért véget a verseny, így a vasárnapi döntőben Muri Enikő és Kocsis Tibor lép színpadra.

Szombat este az X-faktor tehetségkutató versenyben már a fináléba jutás volt a tét, amiért három énekes léphetett színpadra: Muri Enikő, Kocsis Tibor és Baricz Gergő.

Az est folyamán először az X-Faktor 2011-es széria döntősei léptek fel. Négy dalt dolgoztak fel: What a feeling, Nem adom fel, Március végétől és a Szívemet dobom eléd című nótákból hallhattunk részleteket. Majd a három döntős szülőhelyére is kapcsoltak, ahol a rajongók tömege gyűlt össze bíztatni a kedvencüket.

Baricz Gergő színpadra lépett az első produkciójával. Olyan dalt adott elő, amit mentora a legjobbnak tartott az eddig, a műsorban elhangzott produkciók közül. Ez a Jet – Are you gonna be my girl című nótája volt. Ezt követően Muri Enikő is színpadra lépett. Szintén azt a dalt adta elő, amit mentora a legjobbnak vélt az eddigi produkciók alapján. Feró azt a nótát választotta, amivel a Mentor házban Enikő, már egyszer meggyőzte őt. Ez Katona Klári – Játssz még című dala volt. Kocsis Tibi következett Enikő után. Malek Miklósnak a második élő show produkciója tetszett a legjobban így a Qeentől a Somebody to love című számot énekelte.

A versenyzők másodjára egy duettel léptek színpadra, így Baricz a KFT-zenekarral, Muri Dolhai Attilával, Kocsis pedig Zsédával énekelt.

A harmadik színpadra lépésük alkalmával az énekesek az első bemutatkozásuk dalát énekelhették el ismét. Hármójuk közül ezúttal csak a közönség dönthette el, ki megy tovább. A legkevesebb szavazatot Baricz Gergő kapta, így Muri Enikő- Kocsis Tibor döntőt láthat vasárnap este a közönség.

Baricz Gergő, Muri Enikő és Kocsis Tibi a döntőben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: