2011-12-17 09:30:13• hírek • Blikk.hu

Muri Enikőnek nincs esélye?

Kevés esélyük volt eddig a hölgyeknek az RTL klubos show-műsorok történetében arra, hogy nyerjenek. Csekély kivétellel ugyanis mindig férfiak győzedelmeskedtek.

Muri Enikő (21) mentora, Nagy Feró (65) éppen ezért elégelte meg, hogy női mentoráltjait sorra ejtik ki az X-Faktorból. A nagydumás énekesnek is feltűnt az, ami a Blikknek: a csatornán elsöprő többségben vannak a férfi győztesek.

A ValóVilág első részét Szabolcs, a másodikat Laci, a harmadikat Miló, a negyediket pedig Alekosz nyerte meg. A Csillag születik mindhárom szériáját szintén fiú nyerte: Utassy Árpi, Tabáni István és László Attila. A tavalyi X-Faktorban Vastag Csabi zsebelhette be a legjobb énekesnek járó díjat a nyereményekkel együtt, így Feró felháborodása igencsak jogosnak tűnik, hiszen úgy néz ki, az RTL Klubon semmi esélye a „gyengébbik" nemnek.

- Én tavaly is javasoltam, hogy pozitív megkülönböztetést kapjanak a női versenyzők, mert nekem is feltűnt, hogy csak a fiúk nyernek, és minden műsorban nyírják a lányokat rendesen. Ráadásul szerintem azt is szabályozni kellene, hogy ugyanannyi lány legyen versenyben, mint fiú, hiszen most is sokkal többen vannak az erősebbik nem képviselői.- Én próbálom biztatni Enikőt, hogy megnyerheti, és a rajongóit is, hogy szavazzanak, mert most már tényleg lányt szeretnék a dobogó legfelső fokán látni - szögezte le Feró, aki kőkemény kampányba kezdett Enikőért.

- Csakis a véletlennek tudható be, hogy ezekben a műsorokban mindig fiúk nyertek, semmilyen összefüggés nincs köztük. Több olyan verseny is volt már, amelynek a döntőjébe bejutottak a lányok, a nézők végül mégis a fiúkra szavaztak. Lehet, hogy velük jobban tudnak azonosulni, de mint azt már többször is elmondtuk, mindig a szavazatok döntenek - nyilatkozott lapunknak a jelenségről Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, aki azt is hozzátette: a Celeb vagyok, ments ki innen győztesei Falusi Mariann és Keleti Andrea voltak, míg a Survivor 1-et Molnár Tünde nyerte.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: