2009-12-28 12:56:36• hírek • Gozner Gertrud

Munkában a tűzoltók

Zsúfolt hétvégét tudhatnak maguk mögött a Szatmár megyei tűzoltók: két férfi is életét vesztette az elmúlt napokban, fulladás következtében.

Az első incidensre szombat reggel kerül sor, amikor az avasfelsőfalui tűzoltókat egy vízbe fúlt személyhez hívták ki. Az 57 éves férfi Bujánházán esett bele a folyóba, a katonai tűzoltók már csak a holttestét találták meg. Egy másik tragikus eseményre vasárnap reggel Szatmárnémetiben kerül sor. Reggel hat óra körül értesítették a tűzoltóságot, miszerint tűz ütött ki az Anghel Saligny utca egyik tömbházának lakásában.

A helyszínre a két tűzoltó autó mellett a SMURD rohammentő szolgálat munkatársai is kiszálltak, akik a lakás folyosóján öntudatlan állapotban találták meg a lakás tulajdonosát, a 63 éves Barabási Sándort. A mentősök minden erőfeszítése ellenére már nem tudták megmenteni a férfi életét. A lakás két szobájában kitört lángokat fél óra alatt sikerült megfékezni. Az okozott kár mértéke 3 ezer lejre tehető. A tűzoltóság szakemberei szerint maga az áldozat okozta szándékosan a tűzet. A vizsgálat során kiderült, hogy az áldozat rákbetegségben szenvedett, rendszeresen fogyasztott alkoholt és feleségével folyamatosan voltak vitáik, ilyen életkörülmények között pedig már többször megpróbált öngyilkos lenni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: