2012-11-28 18:14:55• hírek • Szatmár.ro

Mikulás nap a Gödörben! Gyere el Te is!

Különleges Mikulás napra kerül sor idén Szatmárnémeti új főterén, a Gödörben! A City Rádió, a Szatmári Caritas Szervezet és a Máltai Segélyszolgálat különféle gyerekprogramokkal, ünnepváró vásárral, meglepetésekkel és nem utolsó sorban egy fantasztikus Dolly Roll koncerttel vár minden ünnepelni vágyót.

December 6-án, csütörtökön déli 12 órától egyházi kórusok, gyermekelőadások, ünnepi műsorok, ételek és italok varázsolják szívünkbe a téli ünnepek hangulatát. A City Rádió, a Szatmári Caritas Szervezet és a Máltai Segélyszolgálat Mikulás napi ünnepsége keretében közel tíz szatmári tanintézmény kisdiákjai szórakoztatják majd a járó-kelőket, de számukra is rendkívüli lesz ez a nap, hiszen rengeteg játék és meglepetés vár rájuk.

A kórusok szolgálata közben, minden iskolából és óvodából érkező csoport egy fenyőfát kap ajándékba, melyet a helyszínen kell feldíszítsenek az általuk hozott dekorációkkal, és ezt követően mutatják be ünnepi, zenés-verses összeállításaikat.

Bábelőadás, Mikulás házikó és rengeteg mézeskalács lesz még a Gödörben, és természetesen a Mikulás is eljön, aki  magával hozza  ajándékokkal teli puttonyát.

A Mikulás nap a szórakozás mellett alkalmat nyújt arra is, hogy a rászoruló gyermekeken segíthessünk. Azokért a mézeskalács csomagokért, amelyeket a kisdiákok hétfőn készítettek el a Fastus Pékség jóvoltából, a szervezők pénzadományt várnak és a rendezvény során begyűlt összeggel teszik szebbé a rászorulók ünnepét.

Miközben az illatos, friss mézeskalácsot majszolod és a finom forralt bort szürcsölöd, meghallgathatod a Dolly Roll zenekar legnagyobb slágereit is, amely 18 órától lép fel a Gödörben.

A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak az ünnepségre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: