2012-11-28 15:43:59• hírek • Szatmár.ro

A Mikulás házhoz megy!

Melyik gyermek ne vágyna arra, hogy a Mikulással találkozzon? Ezt a vágyat kívánja idén is a Szatmár Megyei Ifjúsági Tanács (SZMIT) az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének támogatása által teljesíteni és így néhány örömteli percet okozni kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.

December 5-én és 6-án tehát bármely gyerkőc otthonában megjelenhet a Mikulás, a tavaly nagy sikernek örvendő Mikulás-akcióra ugyanis idén is sor kerül.

Az ingyenes akció során húsz önkéntes, közülük tízen Mikulás-, további tízen pedig krampuszjelmezbe bújva Mikulás estéjén illetve napján, a délutáni órákban kopogtatnak be a családokhoz, ahol személyesen adják majd át a szülők által már előzőleg megvásárolt ajándékokat a gyerkőcöknek. Ehhez azonban a szülőknek, előzőleg jelentkezniük kell, ha lehet legkésőbb az ajándékozást megelőzően egy-két nappal, ugyanis a szorgos kis Mikulásoknak és krampuszoknak előzőleg egy útitervet is meg kell tervezniük, majd ha ez is megvan, visszajeleznek a családokhoz, hogy mikor várható a pirosruhás őszszakállú látogatása. A látogatást megelőzően pedig a szülőknek a gyermekeiknek szánt ajándékokat is át kell adniuk az önkénteseknek.

Tavaly több mint húsz család élt az ingyenes, ünnepi akció lehetőségével, így a fiatalok idén is több család jelentkezésére számítanak. Akinek megjött a kedve ahhoz, hogy Mikuláskor egy igazi izgalmas és feledhetetlen élményt nyújtson gyermekének és még örömtelibbé kívánja varázsolni az ajándékozás pillanatát, a következő telefonszámon jelentkezhet: 0740403303.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: