2015-01-06 08:15:33• hírek • Blikk.hu

Mellrákkal műtötték Terry Blacket

Súlyos műtéten esett át Terry Black. A transzvesztita művész bal melléből operáltak ki egy daganatot, de mivel még nem kapta meg a szövettani eredményét, félelemmel vegyes várakozással telt számára az ünnepi időszak.


- Nyolc éve már műtöttek mell-, majd tüdőrák miatt, de tavaly ismét találtak egy daganatot a bal mellemben - sóhajtott Terry, akinek egyéb egészségügyi gondjai is vannak, hiszen gerincsérve miatt időnként már bottal kell járnia. - Csakhogy a hörgőszűkületem és a csonka tüdőm miatt már nem vállalták Magyarországon az altatásomat.

Terry Black 25 évig dolgozott Münchenben, Hamburgban és Berlinben is, így a betegbiztosítása érvényes, ezért a németországi társadalombiztosító fizeti a kórházi kezelések költségeit. Ez nagy segítség neki, hogy újabb és újabb beavatkozásokra lesz még szüksége egy müncheni klinikán, ahol egy magyar orvos a kezelőorvosa.

- Az előzetes vizsgálatok alapján csupán egy félórás műtétről volt szó, ám végül másfél órás beavatkozásra volt szükség első alkalommal, amelynek során kivették a bal mellemből a rákos daganatot. Sajnos a szövettani eredményre még várni kell. Félek, mert az évekkel ezelőtt kioperált daganataim rosszindulatúak voltak, és erre most is van esély.

Terry örökbe fogadott gyermekei, Fanny és Dani nagyon izgultak, de természetesen lábadozó apjukat mindenben támogatják ebben a nehéz időszakban. Amíg Terry Black kórházban volt, egy ottani szomszédja vállalta a gyermekek felügyeletét, amit a német gyámhatóság is szigorúan ellenőrzött.

Kíváncsi a folytatásra? Ide kattintson és a Blikk.hu portálon elolvashatja!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: