2010-01-29 17:04:13• hírek • Gozner Gertrud

Meddig kampányolnak még?

Másfél hónap telt el az államelnök-választás második fordulója óta, ennek ellenére néhány párt választási plakátjai továbbra is kint vannak az utcákon, mintha elfelejtették volna leszedni őket. Ott díszelegnek a központ villanyoszlopain, az utak fölött kifeszített bannereken.

Ezek szerint a városban még mindig dúl a választási kampány, holott már rég le kellett volna szerelni őket. A központi park környéke főleg piros színben pompázik, és a második fordulóban alulmaradt elnökjelöltnek állít továbbra is emléket.

Amint Kiss Bertalantól, a Polgármesteri Hivatal Kereskedelmi Ellenőrzési és Engedélyeztetési irodájának munkatársától megtudtuk, a pártok már kaptak felszólítást a hivataltól a választási hirdetések eltüntetéséről, aminek egyelőre a zord időjárás miatt nem tudnak eleget tenni.

Kiss elmondta: megnézné azt a pártaktivistát, aki ebben az időben hajlandó lenne felmászni az oszlopokra, hogy leszerelje a pártelnök portréját. Egyébként a hivatal főleg a kampány alatt osztott ki büntetéseket a törvénytelenül elhelyezett plakátokért. A hivatal munkatársa két párt kint levő plakátjairól tud a városban, mégpedig a szociáldemokraták és liberálisok hirdetéseiről.



Szatmárnémetiben január végén is tart
még a kampány


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: