2011-12-20 16:19:24• hírek • Kocsis Zoltán

Licitálj az innovatív műalkotásokra az Autonet-gálán

„Jótékonyság a mobilitásért" elnevezésű karitatív akciója során az Autonet a mozgáskorlátozottakon igyekszik segíteni. Az egy tucat egyedi műalkotásra a szerda esti gálaesten lehet licitálni, a befolyt összeget kerekesszékek vásárlására fordítják. Az est során fellép a Sistem zenekar, a szatmár.ro pedig három kedves olvasóját eljuttatja a gálára.

Románia piacvezető autó- és javítóipari szolgáltató vállalata a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatallal, a Szatmárnémeti Caritas Szervezettel és a Kolozsvári Művészeti és Dizájn Egyetemmel karöltve hirdette meg a „Jótékonyság a mobilitásért" elnevezésű karitatív akciót. Ennek lényege, hogy utóbbi intézmény nyolc művésze összesen tizenkét műalkotást barkácsolt össze az Autonet raktáraiban található használt autóalkatrészekből.

Ezekre az innovatív alkotásokra a szerda este 19 órától kezdődő gálaesten lehet licitálni. A gálára a Szakszervezetek Művelődési Házában kerül sor és ugyanott lehet addig ingyen megtekinteni a műalkotásokat. Az árverésből befolyt összegből legkevesebb kétszáz kerekesszéket és speciális protéziseket szeretnének venni a szervezők, amelyek szétosztásában a Caritas segítene.

A gálaest természetesen nem múlhat el sztárvendég nélkül! Fellép a szatmári 4Ever zenekar valamint az országszere népszerű Sistem együttes is. A belépők 30 lejbe kerülnek, a szatmár.ro viszont három kedves olvasóját megajándékozza egy kellemes estével. Ehhez nem kellett mást tenniük, mint hogy az esemény honlapján (www.sparepart.ro) megkeresték az alkotók nevét és közülük egyet elküldtek.

Fortuna ezúttal Furtos Enikőnek, Bándi Andreának és Sógor Róbertnek kedvezett. Nekik jó szórakozást kívánunk. Akiknek nem sikerült nyerniük, köszönjük, hogy nálunk játszottak és legközelebb több szerencsét kívánunk nekik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: