2011-12-17 17:45:27• hírek • Kocsis Zoltán

Gálaesttel segít az Autonet

Az Autonet Import, Románia piacvezető autó- és javítóipari szolgáltató vállalata autentikus és kreatív módon kíván segíteni a rászorulókon, ezért december 21.-én, szerda este a Szakszervezetek Művelődési Házában nagyszabású gálaestet szervez.

A „Jótékonyság a mobilitásért" elnevezésű karitatív akció érdekében a vállalat, együttműködve a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatallal, a Caritas Szervezettel valamint a Kolozsvári Művészeti és Dizájn Egyetemmel, segít a rászorulókon. Utóbbi intézmény művészei vállalták, hogy az Autonet raktáraiban található használt autóalkatrészekből legkevesebb tizenkét műtárgyat alkotnak. Ezeket a műalkotásokat szerda este a Szakszervezetek Művelődési Házában árverezik el. Az így befolyt összeget legkevesebb kétszáz kerekesszék és különböző protézisek megvásárlására fordítják majd.

A gálaest természetesen nem marad sztárvendég nélkül, fellép a Sistem és a 4Ever zenekar is. A különleges eseményen ott lehetsz te is! Ehhez nem kell mást tenned, minthogy kedd délig (december 20) elküldöd az alkotó művészek egyikének a nevét a  jatek@szatmar.ro emailcímre. A válasz mellé ne feledd mellékelni telefonszámod is, hogy értesíteni tudjuk, amennyiben megnyerted a három belépő valamelyikét.

A karitatív akcióról, a műalkotásokról, a gálaestről és a nyereményjátékhoz szükséges adatokról minden  információt megtalálhatsz a http://www.sparepart.ro honlapon.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: