2011-12-14 10:06:27• hírek • itcafe.hu

Letölthető a stabil Chrome 16

Az idei utolsó főverzió újítása a felhasználói fiókok támogatása: több user is bejelentkezhet egy időben.

A böngésző stabil csatornájában megjelent a Chrome 16-os (egészen pontosan 16.0.912.63 verziószámú) kiadása. Az új főverzió a biztonságot és stabilitást javító szokásos hegesztések mellett egy jelentős újdonságot hoz: több felhasználói fiókot támogat. Ez a funkció a bétában november eleje óta elérhető volt.

De mit is jelent ez? A Chrome már jó ideje lehetőséget ad arra, hogy a Google-azonosítójával bejelentkező felhasználó szinkronizálja a könyvjelzőit, a telepített kiterjesztéseket, appokat, előzményeket, jelszavakat a különféle eszközökön (lásd a videót). Ennek köszönhetően mindig ugyanaz a megszokott felület fogadja, bárhol is jelentkezzen be, és ha az egyik gépen használt Chrome-ban módosít, telepít valamit, az a többin is meg fog jelenni.

Eddig azonban a böngésző csak egy felhasználói fiókot támogatott, a 16-os stabil verzióba viszont már többen is bejelentkezhetünk. Új felhasználót a Beállítások / Személyes dolgok / Felhasználók menüpontban lehet hozzáadni. Ahhoz, hogy a személyes beállítások érvényesüljenek, az új usernek az ilyenkor megnyíló új böngészőablakban be kell jelentkeznie.

A cikk folytatása az ITcafe.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: