2012-06-28 11:48:15• hírek • itcafe.hu

Közösségi oldallal erősít a Zynga

A kifejezetten játékosoknak szóló szolgáltatástól a Facebooktól való függetlenedést reméli vállalat.

A részvényárfolyamok esése óta egyre nagyobb a nyomás a közösségi játékairól elhíresült Zyngán. Ezt megfordítandó, a cég magára hagyja a lassan süllyedő hajó királykék egyenruhában feszítő kapitányát, s továbbúszik egy általa megalkotott, biztonságosnak vélt szigetre, ahová a reményei szerint a felhasználók is követni fogják.

A Zynga with Friends szolgáltatás az cég elmondása szerint még közelebb hozza majd a játékosokat: a kiegyensúlyozott játékélményért a rendszer a képességeinket figyelembe véve választja ki ellenfeleinket; győzelmeinket és bukásainkat a Facebookhoz hasonló módon az üzenőfalon kürtölhetjük világgá, akik viszont inkább a privátban szeretnek büszkélkedni és panaszkodni, azoknak rendelkezésükre áll a chat funkció – a cég érezhetően a közösségi oldal leghasznosabb készségeit emeli át saját megoldásába.

Az alkotóknak számos olyan eszköz áll majd rendelkezésére, amikkel az ígéretek szerint még könnyebb lesz a fejlesztés a cég szárnyai alatt. Az új oldal új játékokkal csábít: az átálló játékosok olyan címekből csemegézhetnek majd, mint a FarmVille 2, vagy a ZyngaPoker legújabb kiadása. Hab a tortán, hogy a vállalat a meglévő és leendő játékaiknak elkészíti a mobileszközökre szánt változatát is.

A cikk folytatása az Itcafe.hu oldalon olvasható.

ZyngaPoker - ez is a cég egyik nagyon vonzó terméke

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: