2008-10-21 15:05:44• hírek • Szatmár.ro

Lezárult a zöldövezetek karbantartására kiírt licit

Három évvel ezelőtt döntött úgy Szatmárnémeti önkormányzata, hogy a zöldövezetek karbantartásával nem egyetlen céget bíznak meg, hanem a várost összesen tíz körzetre osztva, mindegyiket külön-külön ítélik oda, egy, a legjobb árajánlatot benyújtó cégnek.

Az egyes körzetekre kiírt licitek csak akkor érvényesek, ha minimum két cég tesz ajánlatot, és mivel az 1-es esetében csak egy cég jelentkezett, érvénytelenítették a licitet, csak úgy, mint a 8-as körzetben, ahol viszont többen is jelentkeztek, viszont a dokumentációk hiányosak voltak. Ezen két körzet zöldövezeteinek karbantartására hamarosan újabb licitet fognak kiírni. A nyolc körzetben összesen három magáncég, a Florisal, a Metaplant és Gradini Ornamentale fog tevékenykedni.

A.licit eredményeinek alapján, a Florisal tette a legjobb ajánlatokat, ugyanis a nyolcból négy körzetben ez a cég nyerte meg a licitet. Puscas Vasile, a Florisal igazgatója a Szatmár.ro-nak elmondta, azokban a körzetekben is amelyek karbantartásáért eddig más cégek feleltek, szeretnék olyan szépen rendbe hozni a zöldövezeteket, mint amilyen a nagy park Szatmárnémeti régi központjában.

A 2-es körzetben lévő zöldövezeteket a következő három évben a Florisal fogja gondozni, a 3-as körzetben pedig  a Metaplant cég ajánlata bizonyult a legjobbnak. A 4-es körzetben szintén a Florisal fogja rendben tartani a zöldövezeteket, az 5-ösben pedig a Metaplant cég. A 6-os és a 7-es körzetekre kiírt licitet a Gradini Ornamentale nyerte meg, a 9-es és a 10-es körzetek karbantartásáért szintén a Florisal fog felelni.

A szerződések aláírására november 3-án kerül sor, addig lehet óvást benyújtani.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: