2011-09-09 12:23:32• hírek • prohardver.hu

Kis méretű, de nagy tudású 3D tévét mutatott be az LG

Mindössze húsz hüvelykes képátlóval bír, és a nagyobb testvéreinél megszokott összes tévés szolgáltatást, illetve kapcsolódó technológiát megkapta az MX278D.

Az új tévék esetében általában az a szenzáció, ha minél nagyobb egy készülék, de most megfordult a dolog. Az LG ugyanis bemutatta új, 20 hüvelyk képátljójú modelljét, amely mindent tud, amit ma egy tévétől elvárhat az ember.

Full HD felbontással operál és nem maradt ki belőle a vállalat saját Smart TV rendszere sem. Természetesen LCD technológiára épül, Edge LED háttérvilágítással rendelkezik, maximális dinamikus kontrasztaránya pedig 7 000 000:1. Képes a háromdimenziós tartalmak megjelenítésére, amihez a vállalattól a már megszokott passzív képalkotási eljárást használja. A Cinema 3D vonalba tartozó tv támogatja a 2D-3D konverziót, rendelkezik beépített médialejátszóval, és lehetővé teszi az USB porton keresztül csatlakoztatott adattárolókra történő rögzítést is. A Távol-keleti állapotokat ismerve ott nyilván lesz kereslet egy ilyen tévé iránt, de az már jó kérdés, hogy Európában vagy Észak-Amerikában van-e erre igény. Főleg, hogy 550 dollárt kell érte fizetni.

Még több technika-hír a prohardver.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: