2020-08-11 08:31:42• hírek • Szatmár.ro

Két új igazolás már biztosnak mondható a Liga 3-ban induló VSK-nál

Mint arról hétfőn beszámoltunk, a Szatmárnémeti VSK labdarúgócsapata kivívta a feljutást a román labdarúgás harmadik divíziójába, így a 2020/2021-es idényben a Liga 3-ban küzdhet a helyi alakulat.

Az új szezon augusztus 29-én startol, így most Ritli Zoltán edző elsődleges feladata egy olyan életképes csapat összeválogatása, amely képes lesz helyt állni, és benn maradni a Liga 3-ban.

Ennek érdekében néhány új igazolásra lesz szükség. Mivel az előírások szerint egy 2000-es és két 2001-es születésű játékosnak is a pályán kell lennie, a VSK válogatást szervez ezen a héten a szatmári fiatalok számára.

Ugyanakkor szerkesztőségünk úgy tudja, Ritli két rutinos játékost is a csapathoz csábított már: egyikük a 29 éves szatmári származású Zsiga Ervin, aki tavasszal, az akkor még NB I-ben szereplő Kaposvártól távozott, és nem kevesebb mint 27 NB I-es, 58 NB II-es, valamint román élvonali és másodosztálybeli meccs rutinjával érkezik a csapathoz.

A másik szintén rutinosabbnak számító játékos az a 21 éves, ugyancsak szatmári származású Nyéki Márk Hedvig, aki a Ferencváros utánpótlás csapataiban nevelkedett, majd a Soroksárban is futballozott. A fiatal hátvéd legutóbbi idényét a Taksony SE csapatában töltötte a magyar harmadosztályban.

Hogy egészen pontosan milyen célkitűzésekkel veti bele magát a VSK a Liga 3 bajnoki küzdelmeibe, egyelőre még nem tudni, bár a kiesés elkerülése valószínűleg reális elvárás volna a csapattól.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: