2018-11-01 08:37:00• hírek • Bede Emőke

Kérelmezték a kettős gyilkos előzetes letartóztatását

Az egész várost megrázta az a kegyetlen kettős gyilkosság, mely a 15-ös lakónegyedben, a Ravensburg utcán történt a keddi nap folyamán.

A két élettelen testet kedd este, 19 óra környékén fedezte fel a család egyik rokona, aki azonnal értesítette a rendőrséget is. Rövid időn belül egyenruhások és nyomszakértők özönlötték el a helyet, vizsgálataik pedig hamar eredményt hoztak. A tanúvallomások és más bizonyítékok alapján pár óra alatt sikerült egy főre szűkíteni a gyanúsítottak körét: a feltételezett elkövető egy 34 éves szatmári férfi, ki már korábban is ismerte a 74 éves áldozatot és születése óta súlyos fogyatékkal élő fiát.
 

A Helyi Rendőrség munkatársai szerda délután kerítették kézre a kedd esti, brutális kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjét. A férfit a Szamoson átívelő vasúti híd környékén fogták el a járőrök, majd átadták a rendőrkapitányság munkatársainak. P. Ioan Iosif azonnal 24 órás őrizetbe került, a csütörtöki nap során pedig bíróság elé állhat, ugyanis az ügyész kérelmezte a férfi 30 napos előzetes letartóztatását. Meg nem erősített információk szerint a gyanúsított már beismerte kegyetlen tettét, melyről további részleteket előző cikkünkben közöltünk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: