2018-10-31 12:21:23• hírek • Bede Emőke

Kettős gyilkosság: elfogták a feltételezett elkövetőt

Megdöbbentő esetre derült fény a keddi nap esti óráiban: egy idős férfit és fiát holtan találták a saját lakásukban.

A hetvenes évei közepén levő férfit a Ravensburg utcai lakás padlóján, a mozgásképtelen fiút pedig a saját ágyában, vérbe fagyva találták meg. Mindkettővel megdöbbentő kegyetlenséggel, torkuk átvágása által végeztek.
 

Az áldozatokra rábukkanó rokon bejelentése nyomán rendőrök és nyomszakértők özönlötték el a környéket, valamint velük volt egy ügyész is. A tanúvallomásoknak és a bizonyítékoknak köszönhetően sikerült rövid időn belül leszűkíteni a gyanúsítottak körét: az eddigi tényállások szerint egy kb. 35 éves hajléktalan oltotta ki a két férfi életét. A szomszédok szerint a feltételezett elkövető és a 74 éves férfi ismerhette egymást, viszont az utóbbi időben többször is komoly konfliktusba keveredtek. Hogy egy újabb vita fajult-e el és került két ember életébe, egyelőre korai volna kijelenteni, de az biztos, a tömbházban lakók a gyilkosság idején gyanús zajokat hallottak, majd kicsivel később láttak egy véres ruházatú férfit is kisietni a lépcsőházból. A szomszédok közül valaki végül értesítette a brutálisan lemészárolt apa-fia páros egyik rokonát, egy unokatestvért, aki kb. 19 óra környékén kereste fel a lakást. Sajnos azonban ott már csak két élettelen testre bukkant.
 

A rendőrség nagy erőkkel kereste a feltételezett elkövetőt, melyet végül nem sokkal ezelőtt kaptak el. "A Helyi Rendőrség munkatársainak sikerült kézre keríteniük a kedd esti, brutális kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjét. A férfit a Szamoson átívelő vasúti híd környékén fogták el a járőrök, majd átadták a rendőrkapitányság munkatársainak" -tájékoztat Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Facebook-oldalán.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: