2013-07-17 14:58:39• hírek • Póti Orsolya

Kirándulás a Romana völgyébe

A szatmári természetjárók július 21-én a Felsőfernezelyi-vízgyűjtőtóhoz és a Romana völgyébe szerveznek kirándulást.

Legutóbb a felsőbányai Kék-tóhoz látogattak a szatmári természetjárók, július 21-én, vasárnap pedig egy újabb kirándulásra nyílik alkalmuk a kikapcsolódni vágyóknak. Ezúttal a Felsőfernezelyi-vízgyűjtő (Firiza-tó), illetve Romana völgyének szépségét élvezhetik a kirándulók, de lehetőség nyílik fürdésre, napozásra, szalonnasütésre és kisebb túrázásra is.

„A tónál lehetőség lesz fürödni is, de csak saját felelőségre, ugyanis nincs kiépített strand. Aki pedig jobban meg szeretné ismeri a Romana völgyét, az tovább kirándulhat velünk: amennyiben járható lesz út, megmásszuk a 825 méter magas Osztra-magaslatot,  érintve a régi kőbányát is" - nyilatkozta Vadady-Filepp Gyula szervező.

Indulás Szatmárnémetiből vasárnap reggel vonattal 7.40 órakor. Találkozás az állomáson 7.30-kor. Nagybányától a tóig a menetrendszerinti busszal utazik a csapat. Érkezés Szatmárnémetibe 20 óra 50 perckor.

További információkért érdeklődni lehet Vadady Gyulánál a 0758-435-763-as telefonszámon. A szervezők minden természetjárót szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: