2013-06-26 11:14:44• hírek • Póti Orsolya

Kirándulás a Plestyor-csúcsra

Június 30-án a Plestyor-csúcsra látogatnak a szatmárnémeti természetjárók. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a kirándulásra.

Máramaros megye egy másik látványos vidékére, a Plestyor-csúcsra szerveznek gyalogtúrát június 30-án, vasárnap a szatmárnémeti természetjárók.

A kirándulók a Fernezelyi-gyűjtőtótól a Fekete-patak völgyén át jutnak el a Plestyor csúcsig, onnan pedig a Fokhagymás-völgyén keresztül haladva túráznak vissza Fernezelybe. Az oda-vissza 15 kilométer hosszú gyalogtúra, nagyrészt erdőben, kitaposott ösvényen és köves úton zajlik - tudtuk meg a szervezőktől.

A kiránduló csapat vasárnap reggel 7.30 órakor találkozik a Szatmárnémeti Vasút-állomáson, 7.45 órakor pedig Nagybánya felé veszik az irányt vonattal. Nagybányától a menetrend szerinti autóbusszal utaznak el Felsőfernezelyig. Visszaérkezés Szatmárnémetibe 20 óra 30 perkor.

További információkért érdeklődni lehet Vadady Gyulánál a 0758-435-763-as telefonszámon. A szervezők minden természetjárót szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: