2013-06-10 13:51:37• hírek • Póti Orsolya

Kirándulás az Apostolok hármas csúcsára

A szatmárnémeti természetjárók kirándulást szerveznek június 16-án az Apostolok hármas csúcsára, a Gutin-hegységbe.

Újabb kirándulást szerveznek a következő hétvégére a szatmári természetjárók. Ezúttal a Gutin-hegységbe, az Apostolok hármas csúcsáig tehetnek kirándulást a kikapcsolódni vágyók. Hat kilométeres gyalogtúra után a kiránduláson résztvevők megemlékeznek Erőss Zsotl és Kiss Péter hegymászókról.

A kiránduló csapat vasárnap reggel 7.30 órakor találkozik a Szatmárnémeti Vasút-állomáson, 7.45 órakor pedig Nagybánya felé veszik az irányt vonattal. Nagybányától előre lefoglalt, 36 személyes autóbusszal utaznak tovább Kapnikbányáig, ahonnan egy kiadós gyalogtúra vár a csapatra. A buszos kirándulás ára 25 lej/fő.

A szervezőktől megtudtuk: az Apostolok hármas csúcsáig az út folyamatos emelkedik, az utolsó 500 m pedig nagyon meredek lesz. Visszaindulás 19 órakor, érkezés Szatmárnémetibe 20.45 órakor.

Mivel a buszt előre le kell foglalni, ezért a kirándulni vágyókat arra kérik, jelentkezzenek kedden késődélután 17.00-18.00 óra között a Szamos áruház előtti rendezvénytéren, a Corneliu Coposu sétányon a fent említett viteldíjjal.

További információkért érdeklődni lehet Vadady Gyulánál a 0758-435-763-as telefonszámon. A szervezők minden természetjárót szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: