2011-05-24 15:53:27• hírek • Szatmár.ro

Jutalomkiránduláson voltak

A hétvégén, egész évi hűséges munkájuk jutalmaként,  öt Szatmár megyei csapat tölthetett Déván egy játékkal, szórakozással, kirándulással teli hétvégét, a Corvin kiadó által szervezett IV. Varázsfesztiválon.

Az elmúlt hétvégén, egész évi hűséges munkájuk jutalmaként, öt Szatmár megyei csapat tölthetett Déván egy játékkal, szórakozással, kirándulással teli hétvégét. Az elmúlt hónapokban a kisdiákoknak szóló folyóiratokban havonta megjelenő pályázati feladatokat oldották meg a gyerekek, ezeket kellett beküldeni április folyamán és így választották ki a nyertes csapatokat.

A 28 romániai csapatból öt szatmárit is meghívtak: a Mini Manókat a szatmárnémeti 29-es napköziből (kísérőik: Rákosi Réka és Makranczi Erika), a Csajok csapatát Ion Creanga Általános Iskolából (kísérőjük: Belluska Éva), a Boys csapatot, a Hám János Római Katolikus Iskolaközpontból (kísérőjük: Tompos-Urbán Klára), a Kutyabarátokat a Tasnádi Általános Iskolából (kísérőjük: Czier Bernadett), valamint a Lázári Általános Iskola Fivérek csapatát (kísérőjük: Pente Ágnes).

A hétvége során rengeteg játék várt a gyerekekre, de kirándulást is szerveztek számukra, amely során megtekintették többek között Vajdahunyad várát.


Jutalomkiránduláson vettek részt a kisdiákok
Jutalomkiránduláson vettek részt a kisdiákok


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: