2010-04-27 16:10:47• hírek • Szatmar.ro

Hétvégi kirándulást szerveznek

Hétvégi kirándulást és kerékpártúrát szervez az Erdélyi Kárpáti Egyesület a szabadba kimozdulni és sportolni vágyóknak.

A Szatmárnémeti Erdélyi Kárpáti Egyesület (EKE) május 1-jén és 2-án kirándulást szervez, amelynek keretén belül kerékpártúrázásra is lehetőség nyílik. Május elsején, szombat reggel 8 óra 35 perckor indul vonat Vámfaluba, ahonnan kezdetét veszi a kerékpártúra Máriavölgyéig. Onnan, kis pihenő után újabb 10 km-t kerékpározhatnak a résztvevők Büdössárig. A visszaút ugyanezen az útvonalon vezet majd. A kerékpárok természetesen a vonaton szállíthatók.

A kirándulni vágyók találkozója reggel 8 órakor lesz a Szatmárnémeti vasútállomáson, Vámfalutól visszafelé pedig 15 óra 45 perckor vagy 19 óra 3 perckor van vonat.

Vasárnap szintén reggel 8 órára várják a Szatmárnémeti vasútállomásra azokat, akik kikapcsolódásként egy kellemes sétát szeretnének megtenni. 8 óra 35 perctől indul a vonat Muzsdalyig, ahonnan körülbelül egy ötven perces sétát tesznek Sárközhegyig a kirándulók. Vasárnap délután a visszaút 16 óra 2 perckor, vagy 19 óra 20 perckor lehetséges szintén vonattal. A kirándulni vágyók Vadady Gyulánál a 0758435763-as telefonszámon érdeklődhetnek a részletekért.


Az EKE kerékpártúrát szervez május 1-én
Az EKE kerékpártúrát szervez május elsején


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: