2009-10-22 16:48:25• hírek • Ferenczi Noémi

Jön Torres Dani

December 4-én lesz az eredetileg november közepére tervezett az SZMDT és a MIK által magyar középiskolások számára szervezett gólyabál. A tervek szerint Torres Dani lesz a rendezvény sztárvendége.

A Szatmári Magyar Diáktanács (SZMDT) és a Magyra Ifjúsági Kezdeményezés (MIK) idén először szervez közös gólyabált a magyar középiskolás diákok számára. Eredetileg november közepén lett volna a gólyák tiszteletére szervezett buli, azonban szervezési gondok merültek fel, így december 4-re tevődött át a fergeteges avató időpontja.

Veres Norbert, a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés elnöke a Szatmár.ro-nak elmondta, lassan körvonalazódik a rendezvény programja és valószínűleg a Megasztár 2 tehetségkutató tévéműsorból jól ismert előadót, Torres Danit invitálják meg ebből az alkalomból. A koncert helyszíne a Szakszervezetek Művelődési Háza lesz. A gólyabál a kilencedikes diákok beavatásával kezdődik, mégpedig vetélkedő formájában, majd az este talán legizgalmasabb momentumára is sor kerül, a Miss és a Mister Gólya megválasztására. Ezt követi majd a koncert és végül, természetesen hajnalig tartó buli.

Nem csak a fentebb említett két diákszervezet készül lázasan a gólyabálra, ugyanis ezen a héten megkezdődik a magyar tannyelvű középiskolákban a gólyák és az ötödikesek köszöntése. Pénteken kerül sor a kölcseysek picuravatójára, majd egy hét múlva a „nagyok" gólyabáljára. A Hám János Iskolaközpontban egyszerre rendezik meg az ötödikesek és a kilencedikesek gólyabálját pénteken. Az V-VIII. osztályosok ünnepsége az iskolaközpont épületében fog zajlani, a IX-XII. osztályosoké pedig a Szent Alajos Konviktusban. A Református Gimnáziumban november 12-én ünneplik a gólyákat.


Önfeledt szórakozás a Refi tavalyi gólyabálján
Önfeledt szórakozás a Refi tavalyi gólyabálján


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: