2007-11-01 17:19:32• hírek • Szatmar.ro

Gólyabál a középiskolákban

golyabal113 Már zajlanak a gólyabálok előkészületei a szatmárnémeti középiskolákban.

Már zajlanak a gólyabálok előkészületei a szatmárnémeti középiskolákban. A Kölcsey Ferenc Főgimnázium vallástanárnője, Kovács Erika tájékoztatta a Szatmár.ro-t, a idei Gólyabál programjáról.

- Iskolánkban idén, november 9-én, péntek délután 16 órától kezdődik a IX. osztályosok avatása. Másfél hónapja folyik a készülődés. A szervező a KÖFEDISZ, a Kölcsey Ferenc Diákszövetség, amelyben minden évfolyam képviselteti magát. Hat kilencedikes osztály van, már a Miss és Mister jelöltjeinket is kiválasztottuk. Szépségverseny, tánc, vetélkedő, intelligencia teszt, karaoke, és ehhez hasonló programok lesznek. A Gólyabál egy bulival fog záródni, kimondottan a kilencedikesek részére. - magyarázta Kovács Erika, vallástanárnő.

A Hám János Római Katolikus Iskolaközpontban, november 16-án délután 17 órakor kezdődik a gólyák avatása. A részleteket Dolhai Emánuel 9. A osztályos diák ismertette:

- Iskolánkban hagyomány, hogy mindkét kilencedikes osztály előad egy színdarabot, vagy valamilyen parodizálást. A műsor ezzel szokott kezdődni. A szereplések után következik az avatás. Közben különböző programok is lesznek, de eddig még nem sikerült mindent konkretizálni. Az azonban biztos, hogy a Gólyabál végén, este 10-től éjfélig a IX - XII. osztályosok együtt bulizhatnak.

A Református Gimnáziumban szintén november 16-án rendezik meg a gólyák avatását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: