2012-06-04 15:15:14• hírek • Szatmár.ro

Jól állt nekünk a zöld a Családi hétvégén is

A Környezettudatosság éve keretében a Kossuth-kertben is informáltuk a szatmáriakat.

Az idei évben a Szatmár.ro hírportál kiemelten népszerűsíteni fog minden környezetvédelemre irányuló tevékenységet, rendezvényt, és egy külön rovatot szentel a környezetvédelmi témák számára. Emellett a Szatmár.ro saját maga is példát kíván mutatni: idén minden egyes reklámszerződés után a Szatmár.ro egy facsemetét ültet idén ősszel Szatmárnémeti területén.

A környezetünk védelmére, az energiatakarékosságra hívta fel a figyelmet a Szatmár.ro csapata és az önkéntesek a hétvégén megrendezett Családi Hétvége keretében is.

Ahogy a városnapokon, úgy most is érdekes információkat tartalmazó szórólapokat juttattunk el a Kossuth-kertben sétálgatókhoz, melyek figyelembe vételével látványosan is lehet csökkenteni az energia-számlákat. Amellett, hogy mi magunk pénzt takarítunk meg, hozzájárulunk a Föld egészségének megőrzéséhez, az energiaforrások minél hosszabb használatához is. A Szatmár.ro sátránál továbbá egyéb ötleteket adtunk azoknak, akik komolyan vették az üzenetet és elhatározták: a környezettudatosság jegyében próbálják élni az életüket a következő években. 

A "Környezettudatosság évében" partnereink a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség, az OTP bank, a Szatmári Magyar Hírlap, a Nagykároly.ro és a City Rádió.

A Szatmár.ro önkéntesei több száz szórólapot osztottak ki

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: