2012-05-25 14:32:24• hírek • Szatmár.ro

Szatmár.ro - jól áll nekünk a zöld

Keresd fel a Szatmár.ro sátrát a városnapi forgatagban és tudd meg, hogyan élhetsz környezettudatosabban!

Klímakutató tudósok, politikusok és Hollywood is egyre gyakrabban figyelmeztet minket a tékozló életünk következményeire. De szerencsére egyre többen meg is értik az üzenetet: ha folytatjuk az energiapazarló életünket, hosszú távon saját, s bolygónk vesztét okozzuk. A Szatmár.ro ezért is vállalta fel, hogy a 2012-es évet a környezettudatosság jegyében tölti, s különböző rendezvényekkel, cikkekkel hívja fel a figyelmet a problémára.

Az idei évben a Szatmár.ro hírportál kiemelten népszerűsíteni fog minden környezetvédelemre irányuló tevékenységet, rendezvényt, és egy külön rovatot szentel a környezetvédelmi témák számára. Emellett a Szatmár.ro saját maga is példát kíván mutatni: idén minden egyes reklámszerződés után a Szatmár.ro egy facsemetét ültet Szatmárnémeti területén. A faültetési akciót a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökséggel közösen, 2012 őszén valósítjuk meg.

A Szatmárnémeti Városnapok keretein belül pedig közvetlenül is kapcsolatba lépünk a város lakóival. A Székesegyház előtti parkolóban állítjuk fel sátrunkat, hogy információval lássuk el azokat a személyeket, akik környezettudatosabban szeretnék élni életüket.

2012 a környezettudatosság éve a Szatmár.ro-n

Nem is hinné az ember, hogy egy kis odafigyeléssel mennyi energiát lehet megtakarítani: egy fogmosás folyó csappal akár 40 liter ivóvíz elpazarlását is jelentheti, egy fogmosópohár használatával pedig alig néhány deci vizet fogyasztunk. Szembetűnő a különbség, ugye? S ez csak egy tipp, amivel a Szatmár.ro segít környezettudatosabban élni.

Keresd fel sátrunkat és tudj meg többet a Városnapok keretein belül a környezettudatos élet alapjairól!
A "Környezettudatosság évében" partnereink a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség, az OTP bank, a Szatmári Magyar Hírlap, a Nagykároly.ro és a City Rádió.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: