2012-05-09 17:59:54• hírek • Szatmár.ro

Javultak a szatmárnémetiek életkörülményei

Jobban érzik magukat a város lakói, mint négy évvel ezelőtt, derül ki az ilyes.ro weboldalon április közepén indított és a napokban kiértékelt közvéleménykutatás eredménye szerint.

Az utcák és járdák felújításának, az elmúlt négy évben történt zöldövezet-kialakításoknak, tömbházszigeteléseknek köszönhetően a válaszolók 83 százaléka érzi úgy, hogy ez "érezhetően javította az életkörülményeit".

Az egészségügyben történt felújítások és fejlesztéseknek köszönhetően a szatmárnémetiek 18 százalék érzi úgy, hogy "nagy mértékben javultak a körülmények", 65 százalék pedig úgy nyilatkozott hogy "láthatóan javultak a körülmények, de még sok a tennivaló az egészségügyben."

A felújított oktatási intézményekkel kapcsolatban a válaszadók 23 százaléka elégedett, 53 százalékuk gondolja úgy, hogy történt előrelépés, de van még tennivalója ezen a téren az RMDSZ-nek és a város polgármesterének.

A lakosság támogatására vonatkozó kérdés alapján kijelenthető: a döntő többség Ilyés Gyulát támogatja. A válaszadók 11 százalékuk vallott úgy, hogy június 10-én nem megy el szavazni.

A témában online véleményt nyilvánítóknak mindössze 4 százaléka szeretne román polgármestert a város élén.

Ilyen volt, ilyen lett az Udvari út - a lakosság érzi a változástIlyen volt, ilyen lett az Udvari út - a lakosság érzi a változást

Ilyen volt, ilyen lett - hőközpont SzatmárnémetibenIlyen volt, ilyen lett - hőközpont Szatmárnémetiben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: