2016-10-10 12:58:47• hírek • Szatmár.ro

Játszó, kicsikre hangolva

Vasárnap megismerkedhettünk egy új, kicsiknek szánt élménylehetőséggel a Brighella Bábtagozat jóvoltából. Az Ács Alajos Stúdióterem néhány órára bababarát játszótérré változott, ahol a kicsik és nagyobbak közösen fedezték fel a kínálkozó játékokat.

A gyermekek a mágneses táblákon izgalmas, színes formákkal alkothattak, felfedezheték a kukucskáló korongjai alatt várakozó figurákat, hangokkal teli játékkonyhában főzhettek, de a horgásztó halacskái illetve a gondoskodásra váró kisállatok is mind részei a tipegőknek létrehozott belső játéktérnek.

Az eseményen jelen levő tervező-kivitelező alkotópáros, a budapesti Csóka Eszter és Győri István elmondták, hogy a kicsik életkoruknak megfelel fejlesztő játéktevékenységekkel találkoznak, ezek egyedi, kézzel készült, gyakran a mindennapi használati eszközeink újragondolásából létrejött játékok, melyek inspiratívak lehetnek a gyermeklelkű szülők számára is.

A Brighella Bábtagozat ötlete a Bethlen Gábor Alap támogatásával jött létre, s terveik szerint állandó délelőtti játéktérként szeretnék működtetni a Játszót, melyhez keresik a megfelelő teret s feltételeket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: