2014-09-13 15:27:17• hírek • Kocsis Zoltán

Folytatódik az Olimpia mélyrepülése: kétgólos vereség Campinán

Továbbra sem talál magára az Olimpia labdarúgócsapata Cosmin Bodea irányítása alatt: a nyáron kinevezett edzővel továbbra is nyeretlen a gárda. Mi több, még gólt sem lőtt a bajnokságban!

Az első fordulóban Karánsebesen elszenvedett 1-0-ás vereség után ismét az ország déli részére vezetett az Olimpia útja, a sárga-kékek ezúttal a mindössze ötezer lakosú prahovai településen, Poiana Campinán léptek pályára. És szenvedtek sima vereséget. A hazaiaknál a szatmári Zsiga Ervint az 50. percben cserélték le.

A hazaiak már a 4. percben vezetést szereztek, miután Schwarczkopf a tizenhatoson belül,szabálytalankodott Munteanuval szemben, a sértett pedig értékesítette a büntetőt. Ezt követően az Olimpia akár fordíthatott is volna, ám előbb Bostina lőtt kapu fölé remek helyzetből, majd Bujor találta el az oldalhálót - miközben üres volt a kapu.

A labdarúgás egyik legfontosabb szabálya, hogy a kihagyott helyzetek általában megbosszulják magukat. Így volt ez ezúttal is, három perccel Bujor ziccere után Honciu adott remek passzt Chipirliunak, aki 12 méterről nem hibázott.

Két vereségével a másodosztályú bajnokság II. csoportjának utolsó helyén áll az Olimpia. A sárga-kékek egyedüliként szerénykednek szerzett pont nélkül. Ráadásul Bodea csapatán kívül egyetlen alakulat van még, amely eddig nem tudott gólt lőni, méghozzá a Mioveni. Csakhogy nekik ezzel együtt is van két pontjuk. Az Olimpia szezonkezdetének képét tovább árnyalja, hogy a héten a Román Kupából is kiestek a Kolozs megyei bajnokságban szereplő Zsuk ellenében.

A következő fordulóban, szeptember 20-án az Olimpia a Pankotát fogadja, amely eddig szintén nyeretlen, de van már két pontja.

Fortuna Poiana Campina - Olimpia 2-0
gólok:
Munteanu (4., 11-es), Chipilriu (27)
Az Olimpia felállása: Anca-Trip - D. Muntean, Heil, Balan, Iuhas (csk) - Schwarczkopf, Villand (Laso 56., Faur 77.), Gavrilescu, Bostina (Apostu 72) - Bic, Bujor

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: