2008-11-20 13:12:57• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Ezúttal is beszámolunk az előttünk álló hétvége legjobb eseményeiről.

Péntek este LL Junior lesz a Las Vegas Club, Ezek vagyunk Mi bulijának sztárvendége. A ragamoffin király koncertje éjjel 1 órakor kezdődik, azt megelőzően és azt követően Dj Leviciusz szolgáltatja a legjobb magyar és külföldi slágereket korszerű remix változatokban. A belépő 10 lej.

 

Négyállomásos turnét tart november végén Szatmár megyében Gergely Róbert, a szatmári RMDSZ felkérésére. A színész-énekes Szamoskrassón, Erdődön, Szatmárnémetiben és Nagykárolyban fog színpadra lépni, az előadásokra minden helyszínen ingyenes a belépés.

Első koncertjére a Szamoskrassói Kultúrházban szombaton 18 órától kerül sor, vasárnap 11 órakor az Erdődi Kultúrházban, míg 18 órakor a Szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házában lép színpadra. Jövő héten november 27-én csütörtökön, 19 órai kezdettel a nagykárolyi Szent László Közösségi Házban zárja a koncertturnéját.

Már másodjára rendezi meg a Nagykárolyi Művelődési Ház a SPOT nemzetközi színjátszófesztivált, ahol ezúttal négy egyetem színinövendékei mutatkoznak be. Az idei rendezvényt november 20 és 23 között tartják, azzal a mottóval, hogy a „A várost megszállta a Színház". Az előadások két helyszínen zajlanak majd, a Károlyi kastély nagytermében és a Szent László Közösségi Házban. Pénteken 15 órától a Szent László Közösségi Házban tartják a fesztivál megnyitóját, majd ezt követően három előadást láthat a közönség. Szombaton és vasárnap 14 órától kezdődnek az előadások a Városi Színházban.

November 22-én, szombaton 20 órától rock koncertet szervez a G.M. Zamfirescu Művelődési Ház. Színpadra lép négy rockegyüttes: a Gyökér (Szatmárnémeti), a Stand Alone (Szatmárnémeti), a Legion (Szinérváralja) és az Ultimu’ Nivel (Nagybánya). A belépő 8 lej.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: