2018-03-14 09:43:51• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló március 19-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

 

Mozi


Bosszúvágy (Death Wish) - A  chicagói sebészorvos, Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) csak közvetetten ismeri az utcai erőszakot, amit a műtőjébe került számtalan áldozat szenved el. Ám mindez megváltozik, mikor feleségét (Elisabeth Shue) és lányát (Camila Morrone) brutális támadás éri külvárosi otthonukban. Megelégelve a túlterhelt rendőrség tétlenségét, a bosszúvágytól fűtött Paul maga ered az elkövetők nyomába, hogy igazságot szolgáltasson. A megszaporodó önítélkezésekre a média is felfigyel, a lakosság pedig azt találgatja, hogy őrangyal vagy hóhér járja-e a város utcáit. 


Hívatlanok 2 - Éjjeli préda (The Strangers: Prey at Night) - Egy négytagú család pár nap nyugodt kikapcsolódást remélve kibérel egy faházat egy elhagyatott kempingben. Meglepődve látják, hogy rajtuk kívül senki sincs ott. Amikor az éjszaka közepén valaki bekopogtat az ajtajukon, vérfagyasztó események veszik kezdetét. A családnak minden testi- és lelkierejét be kell vetnie, hogy túléljék a rejtélyes szadista idegenek támadásait, akiknek egyetlen céljuk, hogy kiirtsák a megfélemlített famíliát. 

 

Színház


Március 16, péntek, 18 órától: Advent a Hargitán - Szakszervezetek Művelődési Háza, a kassai Külhoni Magyar Nemzeti Színház vendégjátéka.

 

Filharmónia


2018. március 16-án, pénteken este 18:30-tól a Camerata Consonantia kamarazenekar 20 éve tartó zenei aktivitását ünnepli egy csodálatos koncerttel. Az este művészeti vezetője és szólistája Fátyol Rudolf hegedűművész, a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia vezetője lesz.

Műsoron szerepelnek Antonio Vivaldi : A Négy Évszak, Concerto op. 8 no. 1, Mi major/É-dúr /Tavasz, Concerto op. 8 no. 2, sol minor/g-moll Nyár, Concerto op. 8 no. 3, Fa major/F-dúr Ősz és Concerto op. 8 no. 4, fa minor/f-moll Tél című művei.


 

Kiállítás


Tavaszi Fesztivál

A Szatmár Megyei Tanács, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szatmárnémeti Városi Tanács, a Szatmári Képzőművészek Egyesülete valamint a Szatmári Művészeti Iskola szeretettel várja 2018. március 1-én, csütörtökön 16:00 órakor a Tavaszi Fesztivál (Szalon) kulturális rendezvényre a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériájába.

A kultúrműsort a Szatmári Művészeti Iskola diákjai szolgáltatják, kiállítanak a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai. Moderátor: Rudăreanu Cristian. A kiállítás 2018.március.1 – 2018.április.4 között tart nyitva.

 

Egyéb programok


Természetgyógyász nap Szatmárnémetiben

Március 17-én, szombaton rendezik meg a Dinu Lipatti Filharmóniában a negyedik Szatmári Természetgyógyász Napot a Societas Cor Jesu egyesület szervezésében. Részletes információt az alábbi linkre kattintva kaphatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: