2018-03-14 07:25:34• hírek • Oszkó Viktória

Természetgyógyász nap Szatmárnémetiben

Március 17-én, szombaton rendezik meg a Dinu Lipatti Filharmóniában a negyedik Szatmári Természetgyógyász Napot a Societas Cor Jesu egyesület szervezésében.

A megnyitó délelőtt 10:00 órakor kezdődik, 10:15-től pedig Dr. Budai Erzsébet Katalin szatmárnémeti családorvos, a hagyományos kínai orvoslás szakavatott ismerője tart előadást A csont- és izomrendszer címmel.


11:00 órától Pop Maria, a gyógynövények nagybányai szakértője a csontok és ízületek gyógynövényeiről fog beszélni, majd 11.40-től a szatmárnémeti hegyimentő, Boer Ádám A sürgősségi pontok a shiatsuban című előadását hallgathatják meg.


Az ebédszünetet követően a műsor 13:00 órától Matei Maria természetgyógyász a Gyógyító masszázs és az utam Koreába című előadásával folytatódik, 13.45-től pedig a németországi Simmernből érkezett Peter Cocos beszél majd a QI energia megőrzéséről quigonggal.


14:30-tól meditáción vehetnek részt az érdeklődők, utána 15:15-től Silaghi Andrea Tímea a csontritkulás aviva módszerrel való megelőzéséről tart majd előadást. A programok zárásaként Gheorghe Iovu temesvári zeneterapeuta koncertjét hallhatja majd a közönség, melynek címe A végtelen csend.


Az előadásokra a belépés ingyenes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: