2015-05-27 10:14:04• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló június 1-jéig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Május 29-től a Grand Mall Cinemában


Törésvonal (San Andreas) - Kalifornia lakói fel vannak készülve a földrengésekre. Azt hitték. De ilyen méretű katasztrófára senki sem számított: San Franciscót és környékét egy 9-es fokozatú rengés teszi a földdel egyenlővé.
Egy helikopterpilóta (Dwayne Johnson) és rég elhidegült felesége (Carla Gugino) Los Angelesből észak felé indul, hogy megkísérelje a lehetetlent: fel akarják kutatni, és meg akarják menteni a romok között ragadt lányukat. De amikor azt hiszik, már minden bajon túl vannak, akkor kezdődnek az igazi kalandok.

Tökéletes hang 2 (Pitch Perfect 2) - A Barden Bellák visszatérnek, hogy énekükkel ismét lenyűgözzék a hallgatóságot. Három év telt el azóta, hogy a Bellák csak csajokból álló csapata megnyerte az országos énekversenyt, és azóta is veretlenek. Ám egy botrány miatt veszélybe kerül utolsó évük a Bardenben, ezért a háromszoros bajnokok most joggal tartanak attól, hogy örökre elvész az őket összetartó harmónia. Csak egyetlen alkalom adódik számukra arra, hogy kiköszörüljék a csorbát: ha ki tudják harcolni, hogy indulhassanak Koppenhágában az Accapella Világbajnokságon. A versengés okozta feszültség mellett még a végzős diákok problémái is nyomasztják őket, ezért minden erejükre szükség van ahhoz, hogy ismét szorosan összekovácsolódva, mindenkit maguk mögé utasítva feljussanak a csúcsra.

Pitch Perfect 2

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Színház


A Harag György Színtársulat májusi műsorterve

28-án, csütörtökön 19:00 órakor - HELLÓ, DOKTOR MENGELE! - bemutató - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem, színpadi nézőtér - I. (választható) bérlet

31-én, vasárnap 18:00 órakor - IBUSÁR - Bogár Barbara előadása - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Játékszín - Szatmári Kultúrkaraván


Filharmónia


Csütörtökön, május 28-án a Dinu Lipatti Filharmóniában fog fellépni a Cvartetul Ielelor. A kvartett tagjai: Kovács Emőke (hegedű), Mija Alina (hegedű), Nagy Anna Mária (brácsa) és Cantesanu Diana (cselló). A koncerten közreműködik még Incze Róbert klarinétos.


Kiállítás


A Szatmár Megyei Múzeum első emeletén Kaktuszkiállítás látható. A belépés ingyenes, részletek itt.

 

Még látogatható a Nyári  Fesztivál a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájába.

 

Szatmárnémeti városnapok


Péntek reggeltől vasárnap késő éjszakáig lesz lezárva Szatmárnémeti régi városközpontja. A városnapokon a koncertek mellett lesznek sportversenyek és idén is tartanak erősember-versenyt. A városnapok magyar fellépője, Keresztes Ildikó és zenekara vasárnap 21 órától lép színpadra, az Eurovíziós Dalversenyt megjárt Voltaj pedig 23 órakor lép fel. Részletek és teljes program itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: