2017-01-31 16:42:26• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló február 6-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában


Széttörve (Split) - Miközben a disszociatív identitászavar mentális megosztottsága régóta lenyűgözi és próbára teszi a tudományt, él az a vélekedés is, hogy egyeseknél sajátos testi attribútumok rendelődnek minden személyiséghez, és adott esetben fizikálisan is több személyiségre oszlik az az egyetlen illető.

Noha Kevin már feltárt 23 személyiséget pszichiáterének, Dr. Fletchernek, még van egy rejtett személyisége, amely felbukkan és dominálja a többit. Miután elrabol három tinédzser lányt, köztük az önfejű és eszes Caseyt, Kevinben kitör a harc a túlélésért a többi személyiségével - és a körülötte lévőkkel - miközben elkezdenek leomlani benne a különböző énjeit elválasztó falak...

Egy kutya négy élete (A Dog's Purpose) - Bailey egy pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresnivalója van az emberek között.

Ahogy múlnak az évek, a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik újjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra.




Színház


 

Február 5, 19 óra - Tévedések vígjátéka - Ács Alajos-bemutatóbérlet


Filharmónia


Február 2-án 18.30 órai kezdettel szimfonikus hangversenyt tartanak a Dinu Lipatti Filharmóniában. Közreműködik a düsseldorfi Robert Schumann Zeneakadémia, Rüdiger Bohn karmester osztálya.


Kiállítás


Január 26-án, 16 órakor képzőművészeti kiállítás nyílt a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában. Kiállítanak a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai, Zilahi-Kató Klára (fénykép) és Szigeti Camelia (festmény).


Böllérverseny


Február 4-én, a hónap első szombatján Avasújváros lesz a házigazdája az RMDSZ legnagyobb téli rendezvényének, melynek évről évre egyre népesebb mind a résztvevői csapata, mind a látogatói köre. Részletek itt.


III. Vőfély- és zenésztalálkozó


Február 5-én 15 órai kezdettel a széri közösségi házban tartják meg a III. Vőfély és Zenésztalálkozót. A belépés díjtalan.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: