2013-10-11 15:44:37• hírek • Kocsis Zoltán

Hazai pályán is győzelemmel kezdene a VSK

A sikeres szezonkezdet után a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata saját közönsége előtt is győzelemmel szeretné kezdeni a 2013-2014-es szezont. Az első fordulóban Nagyváradon aratott 12 (67-55) pontos győzelmet követően ezúttal a Brassói Olimpia látogat az Ady Endre utcába.

„A Brassó elleni meccs mindenképpen nehezebb lesz, mit a váradiak elleni volt. Az Olimpia tapasztalt csapatnak mondható, vannak amerikai és szerb légiósaik. Az első hazai mérkőzésünkön mindenképpen nyerni szeretnénk. Nagyváradon még voltak akik lámpalázzal is küszködtek, ezért pszichikailag is kellett foglalkozni azokkal, akiknek még nincs rutinjuk", mondta a pénteki sajtótájékoztatón Éles Péter edző.

Florin Muresan szakosztályvezető szerint idén a lányoknak már nem lesznek könnyű meccseik, viszont az elvárások is kisebbek: a cél az első négybe való bejutás. A sportvezető elmondta, amikor az Olimpia idehaza játszik, akkor a VSK meccsei is délután lesznek, hogy a szurkolóknak egyik sportélményről se kelljen lemondaniuk. A lányok meccseire a belépő pedig továbbra is 5 lej lesz.

A beszélgetés végén szó esett a bajnoki versengés esélyeiről is. Éles Péter szerint a legfőbb aranyvárományosnak jelenleg a Gyulafehérvár és a Sepsiszentgyörgy tűnik. A második értékkategóriába a címvédő Targoviste, az Arad és az Alexandria tartozik, míg a harmadikba a Temesvár, a Brassó és a VSK.

Nemzeti Liga, 2. forduló:

Szatmárnémeti VSK - Brassói Olimpia
Gyulafehérvári CSU - Targovistei CSM
Craiovai SCM - Marosvásárhelyi ACS Nova Vita
Aradi BC UVG ICIM - Temesvári BCM Danzio
Alexandriai CSB Teleorman - Sepsiszentgyörgyi ACS Sepsi SIC
Rapid - Kolozsvári Universitatea
Galaci Phoenix - Nagyváradi CSM U

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: