2013-01-10 09:56:49• hírek • Blikk.hu

Három pasija volt egyszerre Csobot Adélnak

Három pasija is volt egyszerre az X-Faktor alatt Csobot Adélnak!

A bájos fiatal lányról kiderült, hogy egy Erdélyben élő fiatalember, István a kedvese már hosszú ideje. Nem sokkal később, a tehetségkutató vége felé viszont az Istenes Bencéhez fűződő viszonyától volt hangos a sajtó. Most azonban kiderült, még több szereplője volt a játéknak, olykor átfedésekkel is.

Azon kívül, hogy az elején Nagy Szilárddal keveredett néhány hétig tartó kapcsolatba, a lapunkhoz beérkezett friss információk alapján úgy tűnik, újabb hírességgel került szoros kapcsolatba a közelmúltban Adél. Olvasó-riporterünk, V. Katalin - akinek természetesen jár a 10 ezer forint - olyan bizalmas beszélgetésekről számolt be, amelyből kiderül: Majka zenésztársa, Curtis, azaz Széki Attila csavarta el az erdélyi énekesnő fejét. A hírek szerint novemberben ismerkedett meg a páros, és már véget is ért a románc, de informátorunk azt állítja, a lány még néhány nappal ezelőtt is emlegette neki Széki Attilát.

Természetesen megkerestük az érintetteket is. Adél napközben adott nyilatkozatában cáfolta, hogy egyáltalán tudná, ki az a Curtis, majd menedzsere letiltotta a lány nyilatkozatát. Később Adél mégis úgy döntött, reagál. Új nyilatkozatában menedzserén keresztül szűkszavúan cáfolta volna cikkünk állításait, és hosszasan kívánta lapunk hasábjain gúnyolni a Blikket.

Ellentétben az X-Faktor dobogósával, Curtis a Blikk kérdésére nem tagadta, hogy ismerkedtek.
- Jó párszor beszélgettünk, de külön nem találkoztunk, mert sosem sikerült. Adél mindig lemondta, ez pedig gyanússá vált, így lezártam a dolgot - mesélte Curtis, aki leszögezte, egy ideje már van barátnője.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: