2012-12-06 09:14:20• hírek • Blikk.hu

Szerelembe esett Csobot Adél

fotó: Nánási Pál
fotó: Nánási Pál

Az RTL Klub székházában már nyílt titok, hogy egy párt alkotnak - írja a Blikk.

Szerelembe esett Csobot Adél! Az X-Faktor versenyzője ráadásul a csatorna egyik műsorvezetőjével került közelebbi viszonyba: a szép énekesnő szíve hetek óta Istenes Bencéért dobog!

A Blikk úgy tudja, egyelőre titkolják kapcsolatukat, hiszen a verseny még javában tart, de szerencsére így is sok időt tudnak egymás közelében tölteni, hiszen Bence az élő show-k utáni kísérőműsor, az After X műsorvezetője a Cool Tv-n.

– Már a produkció elején szimpatikusak voltak egymásnak, szépen lassan alakult ki köztük a barátság, majd ez mélyült el. Sokat találkoznak a műsor miatt és azon kívül is, de Bence pontosan tudja, Adél számára milyen fontos ez a verseny, így mindent megtesz, hogy ne befolyásolja a lány felkészülését. Adélnak nagyon kemény ez az időszak, Bence közelsége pedig sok problémán átsegíti – mondta a Blikknek a csatorna egyik munkatársa, aki a neve elhallgatását kérte.

– A székházban szinte nyílt titok, hogy együtt járnak. Rendszerint együtt ebédelnek, és már teljesen természetes mindenki számára, hogy olykor kézen fogva sétálnak a folyosón.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: