2009-01-27 12:11:31• hírek • Szatmar.ro

Három autóval a gyári csapatok

Ecclestone szerint a gyári istállók három autóval is indulhatnának a futamokon.

Bernie Ecclestone, a Forma1 kereskedelmi jogait birtokló cég elnöke szerint a gyári istállók három autót is indíthatnának a versenyeken, ezzel „feltöltve" a mezőnyt.

Ecclestone annak kapcsán jutott erre a következtetésre, hogy a Honda decemberi kiválásával immáron csak 18 autó indulhat majd a Forma1-ben. Bár a japán istálló azóta is esetleges vevőt keres és a hírek szerint potenciális befektető is akad, a csapat sorsa teljességgel a jövő zenéje.

Az utóbbi időben felröppentek olyan hírek, melyek szerint Ecclestone szerződésben vállalta, hogy legalább 20 autó vesz részt a világbajnokságon, ezeket azonban a brit tagadta. Ám ő is úgy gondolja, hogy a 20 az a szám, amely alá nem lenne szabad csökkennie az indulók számának.

Mivel azonban több istálló is a lét határán egyensúlyoz, Ecclestone megtalálta a megoldást a mezőny „feltöltésére": a gyári istállók három autót indítsanak. „Ha a csapatok más istállókat is el tudnak látni motorral, akkor ki tudnak állítani egy harmadik autót is", mondta Ecclestone.

A 2008-as év legjobb Forma1-es pillanatai

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: