2015-07-21 09:19:46• hírek • Szatmár.ro

Hárman haltak meg a kedd hajnali balesetben

Gombáspuszta településen történt baleset kedd hajnalban. A Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége 5 órakor kapott riasztást. Ugyan gyorsan a helyszínre értek, de a személygépkocsi roncsai fogságában levő három személy életét már nem tudták megmenteni. Az ütközésben további négy személy szenvedett sérüléseket.

Hárman vesztették életüket és további négyen megsérültek a kedd hajnalban történt balesetben. Két autó ütközött össze: egy Daewoo Lanos és egy Volkswagen Jetta, hajnali 5 óra előtt néhány perccel Gombáspusztán, a település Sárközújlak felőli kijáratának közelében, a keresztnél.

A nem hivatalos információk szerint frontális ütközés történt, amelyben információink szerint a belga rendszámú Jetta vezetője volt a vétkes. A bámészkodók szerint a Daewooban utazó három személy vesztette életét.

Frissítve

A belga rendszámú Volkswagen Jetta mellett egy ukrán rendszámú Daewoo Lanos volt a baleset résztvevője. Információink szerint a Jetta a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel hajtott, vezetője emiatt vesztette el uralmát az autó felett és hajtott át a szembe közlekedők sávjába. Az ukrán autóban utazó, a balesetben elhunyt személyek: Stefanyuk Bolodymir (25 éves), Cenyisin Ivan (38 éves) és Bender Olykasandr (34 éves).

Frissítve 2

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint a Volkswagent a román állampolgárságú Daniel Z. Vezette, a Daewoo volánjánál a 25 éves Stefanyuk Bolodymir ült. Az ukrán rendszámú autóban egyébként négyen utaztak, Andrii P.-t súlyos állapotban szállították a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba. A vétkes autóban utazó három személyt - Daniel Z.-t, Florin B.-t és Robert B.-t - is kórházba vitték.

Baleset történt Gombáspusztán





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: