2013-03-14 17:16:41• hírek • Szatmár.ro

Győznie kell az Olimpiának

A Bihar FC pályáján játszik pénteken 15 órától az Olimpia. Az ellenfél a Fugyivásárhely lesz.

"Most még rosszabbak lesznek a körülmények, mint a nyitófordulóban. Egész héten nem tudtunk edzeni a nagy pályán, hanem műfüves kispályán voltunk kénytelen gyakorolni. A mély talaj miatt a pénteki meccsen a technika háttérbe szorul majd, az erőnlét és a taktika fog számítani. Az ellenfél is a feljutásra hajt, és erősítettek is a télen, több olyan futballista is érkezett, akik már játszottak a második ligában is. Tehát igen kemény meccs várható, de nekünk, mint minden mérkőzésen, ezen is nyernünk kell - nyilatkozta a mérkőzéssel kapcsolatban Csík Tibor vezetőedző.


Az ellenfélről tudni kell továbbá, hogy kipihentek, ugyanis a tavaszi szezon első fordulójában nem játszottak. Az Olimpiával legutóbb az őszi idényben találkoztak, akkor Szatmárnémetiben 2:1-re kikaptak Csík Tibi fiaitól.

A sárga-kék alakulatból három játékos hiányozni fog a Bihar FC stadionjában megrendezett találkozón: Lauruc, Curtean és Sabau is sérüléssel bajlódik.

A helyszín egyébként kedvez az Olimpiának: a fiúk ugyanis itt nyerték meg azt az osztályozót, amelyet a harmadik ligába való feljutásért játszottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: