2013-03-10 16:35:09• hírek • Szatmár.ro

Győzelemmel kezdte az idényt az Olimpia

Péntek délután 15 órától a vele azonos pontszámmal álló, rosszabb gólaránnyal harmadik Fugyivásárhely otthonában játszik az Olimpia, majd jövő szombaton a listavezető Vajdahunyadot fogadja.

Borongós időben, hazai pályán kezdte a tavaszi idényt az Olimpia.

A Gyulafehérvári Europa volt az ellenfele szombat délelőtt hazai pályán a Szatmárnémeti Olimpiának. Az időjárás nem idézte a tavaszt, a borongós időben csak közel kétszáz fanatikus drukker buzdította a sárga-kék mezes fiúkat.

A hazaiak a meccs folyamán végig fölényben játszottak, bár az első félidőben csak egy komolyabb helyzete alakult ki az Olimpiának - ennek oka a vendégek folyamatos romboló játéka volt. Az egyetlen helyzet Feier nevéhez köthető, az ő fejese tíz centivel a kapufa fölött suhant el. A második félidőben aztán összejött a gól: szintén Feier fejelt, Gavrilescu szögletből beadott labdáját juttatta a kapuba. A folytatásban több helyzetet is kialakítottak a szatmáriak, de még egy találat sehogy sem akart összejönni.

- Örülünk a három pontnak, megdolgozott győzelem volt, a fiúk mindent beleadtak, nagy ambícióval küzdöttek. Az Europa most jobb csapat volt, mint az ősszel, ráadásul a felázott pálya is nekik kedvezett, betömörültek védekezni, és ezt a falat nehéz volt áttörni - nyilatkozta az Olimpia vezetőedzője, Csík Tibor.

III. Liga, 14. forduló, 5. csoport: Szatmárnémeti Olimpia - Gyulafehérvári Europa 1-0 (Feier 61.). Az Olimpia összeállítása: Suta - Mos, Sabau (Hanus 46.), Muresan Fl., Iuhas, Gavrilescu, Roghina (Glodean 46.), Villand, Kinczel, Danila (Homorozan 45.), Feier (Dragos 85.).

További eredmények: Aranyosgyéresi Seso - Dési Unirea 0-0, Kolozsvári Sanatatea - Pankotai Soimii 1-1, Zilahi FC - Máramarosszigeti CS Plimob 7-1, Petrozsényi Jiul - Vajdahunyadi FC 0-3, Borossebesi National - Tordai FCM 5-0. A Fugyivásárhely állt.

Szombaton itthon játszott az Olimpia

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: