2013-04-07 17:24:17• hírek • Szatmar.ro

Gyors bombagóllal lőtávolon belül maradt az Olimpia

Dragos hatodik percben megeresztett, húsz méteres lövésének köszönhetően győzött az Olimpia a Pankota ellen, így továbbra is versenyben maradt az első helyért folyó harcban a meccs nélkül nyerő Vajdahunyaddal. Ez egyben azt jelenti, hogy Csík Tibor együttese tavasszal öt meccsből ötöt nyert meg.

Viharosan kezdődött a meccs, hisz Dragos löketét követően villámgyorsan vezetést szerzett az Olimpia. A hazaiak ezt követően is fölényben játszottak, ám játékukat inkább az óvatosság jellemezte, így a szünetig csak Villand és Micas tudott komoly gólhelyzetbe kerülni.

A fordulás után az első félidőben teljesen veszélytelen Pankota is megbátorodott és két hatalmas ziccerének következtében akár ki is egyenlíthetett volna. A hátul kinyíló vendégek nagyobb teret hagytak a hazai támadásoknak, ám Marinas, Dragos és Kinczel a ziccereket - utóbbit mellesleg a szünetben beálló „új fiú", Vlad Bujor hozta helyzetbe.

Győzelmével az Olimpia továbbra is négy pont hátrányból tapad a listavezető Vajdahunyad mögött. A közép-erdélyiek játék nélkül nyertek Tordán - mivel a kolozsi csapat immár másodszor nem állt ki, kizárták a pontvadászatból. Így tizenegy csapat folytatja tovább a küzdelmet.

Szatmárnémeti Olimpia-Pankotai Şoimii 1-0
gól: Dragoş 6.
Az Olimpia összeállíása: Şuta - Glodean, Mureşan, Iuhas, Hanus, Micaş, Villand (Homorozan 78.), Dragoş (Molnar 80.), Kinczel, Gavrilescu (Bujor 46.), Feier (Marinaş 46.).
További eredmények:
Aranyosgyéresi Seso-Zilahi FC 1-1
Petrozsényi Jiul- Kolozsvári Sănătatea 0-3 (a Jiul visszalépett a bajnokságból)
Borossebesi Naţional-Máramarosszigeti Plimob 3-0
Gyulafehérvári Europa-Fugyivásárhelyi CS 3-3
Tordai FCM-Vajdahunyadi FC 0-3 (játék nélkül)
A Dés állt.

A következő forduló (április 12.):
Dés-Olimpia
Zilah-Jiul 3-0
Pankota- Borossebes
Máramarossziget-Torda 3-0
Vajdahunyad-Gyulafehérvár
Fugyivásárhely-Aranyosgyéres
A Sănătatea áll.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: