2013-04-05 16:52:18• hírek • Szatmár.ro

A pankotai csapatot látja vendégül az Olimpia

Szombaton 17 órától hazai pályán játszik az Olimpia. Be kell gyűjteni a győzelemért járó 3 pontot!

Ügyesen menetelnek a harmadik ligás bajnokság tavaszi idényében a szatmári fiúk: eddig négy meccset játszottak és nyertek, szombaton pedig remélhetőleg az ötödik győzelem is összejön. A mérkőzésre szombaton 17 órától kerül sor, az ellenfél pedig a Pankota lesz, az a csapat, amelyik az őszi idényben 1-0 arányban legyőzte a sárga-kék gárdát.

- A fiúkat persze a visszavágás is motiválja, de számunkra minden találkozón csak a győzelem az elfogadható, mivel csak ezzel tudjuk életben tartani a feljutási esélyeket. Tartanunk kell a lépést a Vajdahunyaddal, és várni, hogy hibázzanak. Nem lesz könnyű mérkőzés, a Pankota bizonyára védekezni fog, és a mély talajú, felázott pályán könnyebb rombolni. Több rutinos játékosuk is van, ugyanakkor fiatalok is, akik közül nagyon gyors a két csatáruk. Én azonban remélem, nem fognak meglepni, és be tudjuk bizonyítani, hogy korábbi két meccsünket nemcsak szerencsével nyertük meg az utolsó percben, hanem valóban jó csapatunk van

A Csík Tibor edzette csapat hamarosan egy újabb játékost is bevethet: leigazolták ugyanis Vlad Bujort az Olimpia volt játékosát, aki eddig játszott már a CFR második csapatában, Craiován, Zalaegerszegen és Marosvásárhelyen is. Vlad már két hónapja az Olimpiával edz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: