2011-06-01 17:41:30• hírek • (x)

Gyermeknap a Grand Mallban

Karate-terem és játszóház nyílt június elsején.

A szatmárnémeti Grand Mallban nagy volt a nyüzsgés szerda délután, de most nem csak a moziba vagy az étel-udvarba igyekeztek az emberek. Az épület második emeletén sport-bemutatókkal, néptánccal várták a gyerekeket és ekkor nyílt meg a játszóház illetve a karate terem is.

A játszóházban a gyerekek kedvükre rohangálhatnak, ugrálhatnak vagy éppen színezhetnek, biztonságos játszóeszközökön és felügyelet alatt. Csúszdázva, trambulinon ugrálva vezethetik itt le felesleges energiáikat a gyerekek. A működtetők nagyon figyelnek a tisztaságra: ide senki sem teheti be cipőben a lábát. Szerdán délután ingyenesen használhatták ki a gyerekek az összes szórakozási lehetőséget, csütörtöktől egy fél óra játék 7 lejbe, egy óra játék pedig 10 lejbe kerül. A játszóház a tervek szerint minden nap 10 és 22 óra között fog nyitva tartani.

Ugyancsak az energiák levezetésére alkalmas a multifunkciós sportterem is, ahol a Nord Vest Karate, Szatmár megye legrégebbi karate-klubja tart rendszeresen edzéseket, de ugyanitt ritmikus sportgimnasztikát is tanulhatnak akiket ez érdekel. Főleg a felnőttek körében lesznek népszerűek a Kangoo Jump-edzések, melyen speciális cipőkben ugrálhatják le a felesleges kilókat, égethetik a kalóriát. A kenguruzás iránt akkora az érdeklődés, hogy előzetes bejelentkezést követően lehet gyakorolni ezt, hiszen csak bizonyos számú speciális cipő áll rendelkezésre - mondta el a terem működtetője, Cristian Belega.


Játszóház a Grand Mallban


Játszóház a Grand Mallban


Játszóház a Grand Mallban



Gyermeknapi műsor


Gyermeknapi műsor


Gyermeknapi műsor


Karate, gimnasztika és Kangoo-terem


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: