2011-05-26 13:09:28• hírek • Szatmár.ro

Pénteken nyit a 3D mozi a Grand Mallban

Véget ér a több évnyi "mozitlanság" Szatmárnémetiben: pénteken 17 órától vetítik az első filmet, az "A Karib tenger kalózai 4 - Ismeretlen vizeken" címűt a Grand Mall mozijában. A hétvégi programban szerepel még a "Szerelem kölcsönbe" és az "A pap - Háború a vámpírok ellen" című mozi is. A romantikus film 2D-ben, a két másik 3D-ben lesz látható, eredeti hanggal, román felirattal.

A filmrajongók legnagyobb örömére a Grand Mall pénteken, május 27-én megnyitja moziját. Azok, akik az első előadásra be akarnak ülni, jó, ha már délben meglátogatják a kereskedelmi központot - ekkor nyit ugyanis a pénztár, a teremben pedig összesen 71 ülőhely van. Az első napon csak A Karib tenger kalózai 4 - Veszélyes vizeken című filmet vetítik, természetesen 3D-ben. Az előadásokra 17.00, 19.50 és 22.40-től kerül majd sor, egy belépőjegy pedig 22 lejbe fog kerülni.

Szombaton és vasárnap másik két film csatlakozik a vetítési sorba: 10.00, 14.40 és 21.35-től fogják A Karib tenger kalózait vetíteni, 12.50 és 17.30-tól az A pap - Háború a vámpírok ellen, 19.20-tól pedig a Szerelem kölcsönbe című romantikus vígjáték lesz műsoron.

A jegyárak a következőképpen alakulnak: péntektől vasárnapig a 3D-s filmre a belépés 22 lej, a hagyományos filmekre pedig egy jegy 18 lejbe kerül. Hétfőtől csütörtökig a 3D filmre a jegy 20, a 2D filmekre pedig 16 lejbe kerül. Gyermekek és nyugdíjasok és egyéb csoportok számára kedvezményes jegyeket biztosítanak: a hét minden napján 15 lejbe kerül számukra a 3D-s film, a hagyományos filmeket pedig 13 lejért nézhetik meg.

Péntekre elkészül a filmnézés elengedhetetlen kellékeit, az üdítőitalokat, pattogatott kukoricát illetve nacho chipszet árusító része is a mozinak, illetve ekkor fog megnyitni két gyorsétterem is. Az egyikben hagyományos, házias ételek lesznek kaphatók, a másikban gyorséttermi ételeket vásárolhatunk.


A mozi-terem
A mozi-terem


Néhány szó a vetített filmekről:

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (2011) - amerikai kalandfilm, 3D

Johnny Depp ismét Jack Sparrow kapitány bőrébe bújik az akciódús történetben, mely igazságról, cselszövésekről, az ifjúságról és a halálról mesél.

Amikor Jack múltjából felbukkan egy nő (Penelope Cruz), elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához.

Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne's Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll (Ian McShane) kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől a múltjából.


A pap - Háború a vámpírok ellen (2011) - amerikai akció-horror, 3D

Évszázadok óta dúl a háború emberek és vámpírok között. A végső Vámpír Háború veteránja, a legendás katonapap (Paul Bettany) visszavonultan, békében él az egyik utolsó emberi városban, a magas falakkal körülvett, szomorú erődítményben, amelyet kemény kézzel irányít az egyház.

Ám egy vámpírhorda elrabolja az unokahúgát (Lily Collins), ő pedig - dacolva az egyházi tiltással - megszegi szent esküjét, és a nyomukba veti magát.

A falon kívülre, a végtelen sivatagba vezető hadjáratán elkíséri őt a lány vőlegénye, a senkiföldje egyik nyughatatlan seriffje (Cam Gigandet) és egy katonapapnő (Maggie Q), aki - ha közelharcra kerül a sor - nem evilági tudását is fegyvernek használja.

Szükségük is lesz rá a félelmetes világokba vezető útjuk során. Hiszen az ellenfeleik sem evilági lények.


 

Szerelem kölcsönbe - amerikai romantikus vígjáték

Rachel (Ginnifer Goodwin) tehetséges ügyvédnő egy menő New York-i irodában, nagylelkű és hűséges barát, és legnagyobb bánatára még mindig szingli amire legjobb barátnője, a jegyben járó Darcy (Kate Hudson) előszeretettel emlékezteti.

De a harmincadik születésnapi buliját követően Rachel, a javíthatatlan jó kislány váratlanul Dex (Colin Egglesfield) karjaiban köt ki, akibe a jogi egyetem óta szerelmes és aki történetesen Darcy vőlegénye.

A Darcy esküvőjét megelőző hetekben egyre jobban összekuszálódnak a szálak, Rachel pedig lehetetlen helyzetben találja magát: döntenie kell a Darcyhoz fűződő barátsága és élete nagy szerelme között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: