2016-09-04 13:29:22• hírek • Kocsis Zoltán

Fiatal nő gázolta halálra a két éves kisgyereket

Tragédiával végződött egy szörnyű közlekedési baleset szombat délután Szatmár megyében, amelyben egy fiatal nő halálra gázolt egy alig két éves kisfiút. A gépkocsi vezetője mellett kétségtelenül felmerül a szülők felelőssége is.

A baleset szombat délután 17.00 óra körül történt Felsőboldádon. Egy 25 éves helybéli nő nem tudta elkerülni az úttestre kiszaladó két éves fiúcskát, akit személygépkocsijával elgázolt. A helyszínre kiérkező rohammentősök minden erőfeszítése hiábavalónak bizonyult, a gyerek életét már nem tudták megmenteni.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint a fiatal nő nem fogyasztott alkoholt, ellene gondatlanságból elkövetett emberölés a vád.

Felmerül ugyanakkor a szülők felelőssége is, kétéves gyereknek nincs mit keresnie felügyelet nélkül az úttest közelében!

A szombati nap során amúgy további két gázolás történt Szatmár megyében, egyaránt Nagykárolyban. Szerencsére mindkét esetben kisebb sérülésekkel megúszta az áldozat.

Előbb szombat délelőtt a Temető utcában egy 62 éves helybéli férfi ütött el parkolás közben egy 67 éves nőt, majd este egy 34 éves férfi egy, a gyalogosátjárón szabályosan közlekedő 28 éves nőt. Mindkét áldozatot a városi kórházba szállították, előbbit megfigyelésre bent is tartották.

A rendőrség tájékoztatása szerint egyik esetben sem játszott szerepet az alkohol.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: