2016-09-02 14:26:37• hírek • Kocsis Zoltán

Megoperálták a balesetet szenvedő lengyel motorost

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Megoperálták azt a lengyel motorost, aki csütörtök délután szenvedett súlyos sérülést Érszakácsi közelében, amikor egy haszongépjárművel ütközött össze. Avasfelsőfaluban bizarr helyen balesetezett két személygépkocsi, Batizon pedig kiskorú szenvedett súlyos sérüléseket.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 44 éves motoros egy kanyarban átsodródott a szemben közlekedők sávjába és összeütközött egy haszongépjárművel. Utóbbit egy 27 éves börvelyi fiatal férfi vezette, szabályosan.

A baleset következtében a motoros az árokba repült, a 12 perccel később helyszínre kiérkező mentősök ott találtak rá. A férfi jobb lába térdtől lefelé súlyosan megsérült, a nagy vérveszteség miatt az eszméletvesztés határán volt, számolt be a mentőszolgálat. A motorost SMURD rohammentővel szállították a Szatmár Megyei Kórházba, ahol a vizsgálatokat követően egyenesen az műtőbe tolták.

Szerencsésebb volt annak a balesetnek a két érintettje, akik Avasfelsőfaluban ütköztek össze meglehetősen bizarr helyen: a Vasile Lucaciu és a Mortii, azaz a Halál utcájának kereszteződésében. A 33 éves kisgércei férfi nem adott elsőbbséget, mégis a 25 éves vétlen női autós sérült meg - igaz, ő is megúszta kisebb sérülésekkel.

Sajnos nem volt ilyen szerencsés az a 9 éves kisfiú, akit Batizon gázoltak el 15.00 óra körül. A felügyelet nélkül maradt gyerek szabálytalan helyen, elővigyázatlanul próbált meg átkelni az úttesten, amikor egy 44 éves férfi elütötte. A gyerek súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség tájékoztatása szerint egyik balesetben sem játszott szerepet az alkohol.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: