2010-02-22 14:50:05• hírek • Kótai Levente

Felnőttképzés keresett szakmákra

A Traian Vuia Technikai Kollégium több ágazatban is oktat.

Az oktatási intézmény a munkaerőpiac változásait követve alakítja ki a felkínált képzések listáját. A résztvevők az oktatást követően államilag elismert oklevelet vehetnek készhez, amellyel igazolhatják szakképzettségüket munkahelyükön.

Az álláskeresés folyamatában az átképzésnek fontos szerepe van. A gazdasági válság és a folyton átalakuló piac rugalmasságot követ. A több szakmát tudók nagyobb eséllyel indulnak - szűrhető le Baranyai Tibor igazgató véleményezéséből a megállapítás.

A Traian Vuia Technikai Kollégiun aktuálisan négy szakmát emelt ki a náluk elsajátíthatóak közül. Ilyen az építőipari segédmunkás (360 órás képzés), kőműves szakmunkás (720 óra képzés), víz-gázszerelő szakmunkás (720 óra képzés) és turisztikai szolgáltatói képzés (720 óra).


Elsajátítható szakma


A 720 óra öt vagy hat hónapos lefolyásban kerül lebonyolításra. A beiratkozás előfeltétele, hogy a jelentkezők legkevesebb nyolc osztályos iskolázottsággal rendelkezzenek. A részvételi szándékot a név és az elérhetőségek megadásával a 0261 721 030 telefonszámon vagy a director@traianvuiasm.ro e-mail címen lehet jelezni. Az oktatás a csoportlétszám betöltése után indul.

Folyamatban van a turisztikai idegenvezetők képzésének elindulása is. Érdeklődőkben sincs hiány, már csak az illetékes minisztériumnál történő engedélyeztetés folyamata kell lezáruljon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: